Ένα τρελό σενάριο από το 2004

Ετικέτες



Ο Ντέμης επιστρέφει, με Σαουδάραβα χορηγό, πλάνο εξυγίανσης, νέα παιδιά στο προσκήνιο και προπονητή τον Φερνάντο Σάντος. Είναι μία ουτοπία ή μήπως το deja-vu που περιμένει η ΑΕΚ για να ξαναζήσει;

Ακούγεται παλαβό, σίγουρα είναι πρόωρο, προφανώς όχι κάτι περισσότερο (τουλάχιστον όχι ακόμα) από ένα σενάριο. Όμως είναι σαν να βλέπεις μπροστά σου σκόρπια κομμάτια ενός παζλ το οποίο περιμένει από κάποιον να το ενώσει.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης λέει ότι δεν το σκέφτεται, όμως το μικρόβιο το έχει ακόμα, θα το έχει πάντα. Η δεύτερη ευκαιρία τριβελίζει το μυαλό του, είναι πλέον πιο σοφός, έχει αναγνωρίσει τα λάθη του. Πρωτίστως τα έχει εντοπίσει, ξέρει πλέον πως θα τα αποφύγει.


Το προσωπικό κόστος είναι σίγουρα μεγάλο, ειδικά όταν το αποτέλεσμα της πρώτης φοράς δεν λειτουργεί απόλυτα υπέρ σου. Ωστόσο η καθημερινή τριβή και ενασχόληση με κάτι που αγαπάς πολύ, σε παρασύρει. Και ο Ντέμης που άφησε πίσω του την εταιρία του για έναν ολόκληρο μήνα (όπως ο ίδιος είπε στα παιδιά της Ορίτζιναλ), έχει πάντοτε στο μυαλό του το «δίπορτο», αρκεί βέβαια οι συνθήκες να βοηθήσουν.
Δεν είναι εύκολο στις ημέρες μας να βρει κάποιος έναν ζάπλουτο Σαουδάραβα  ή τέλος πάντων τον οποιονδήποτε ισχυρό επιχειρηματία να του δανείσει 2 εκατ. ευρώ. με τον χαμηλότερο νόμιμο τόκο. Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη αλλά πάνω από όλα, πρέπει κάτι να κρύβεται πίσω από όλο αυτό. Ένα καινούργιο-παλιό σχέδιο!
Πορτογαλικό… 2004!
Κάπου εκεί εμφανίζεται και ο Σάντος… Να δηλώνει ότι δεν έχει αποφασίσει το αν θα παραμείνει ή όχι τιμονιέρης της εθνικής ομάδας και ότι του έλειψε η καθημερινή τριβή. Άλλωστε το έκανε το… διαφορετικό του, του έφυγε το απωθημένο και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία. Τι παραπάνω μπορεί να πετύχει με την εθνική ομάδα; Η κατάκτηση του Euro ήταν για μία φορά, (δυστυχώς) δεν προβλέπεται για χόρταση…
Αν ο Ντέμης επιστρέψει _ με τον Σαουδάραβα (ή όποιον άλλον) σε ρόλο χρηματοδότη-χορηγού _, ο Σάντος θα είναι ο προπονητής της ΑΕΚ. Στην Πορτογαλία δεν επιθυμεί να επιστρέψει και εκεί δεν θα του δοθεί η ευκαιρία να χτίσει από την αρχή μία Μπενφίκα ή μία Σπόρτιγκ Λισσαβόνας. Επιστρέφοντας όμως στην ΑΕΚ θα μπορεί να κάνει ότι και τότε. Και πλέον σε ένα προπονητικό κέντρο απόλυτα άρτιο για την εκμετάλλευση και βελτίωση των νέων παικτών.
Σας το είπα και στην αρχή… Είναι ένα τρελό σχέδιο, μία εξαιρετική κόπια, ένα πιστό αντίγραφο του 2004. Είναι άραγε τόσο μακρινό (και καλό) για να αποδειχθεί και αληθινό; Σύντομα, πολύ σύντομα θα το διαπιστώσουμε…


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
. © 2012 | Designed by Meingames and Bubble shooter